De MiCellF-programma’s

De MiCellF werkt via PEMF-frequenties. Alles heeft een eigen frequentie (trillingsniveau): je cellen, organen, staat van (bewust)zijn, en jij als persoon – maar ook stenen, planten en de aarde hebben een eigen frequentie. De PEMF-frequenties die de MiCellF uitzendt, helpen je lichaam en geest om ook (weer) op die frequentie te komen. Dit werkt volgens het stemvork-principe: als je een stemvork aanslaat en bij een andere stemvork houdt, zal die mee gaan trillen op dezelfde toon (frequentie). Ze zijn dan ‘in tune’. Ook ons lichaam en zelfs ons brein kan op deze manier ‘meetrillen’ met frequenties van buitenaf.

Ieder MiCellF programma zendt zorgvuldig gekozen PEMF-frequenties uit, die je lichaam en geest ondersteunen in het zelfhelend vermogen. Ze helpen je lichaam, geest en energievelden om hun gezonde, natuurlijke, neutrale of oorspronkelijke staat van zijn (weer) te herkennen.

Immunity

Deze groep van boost programma’s is ontworpen om ondersteuning te geven in het zelfherstellend vermogen van het lichaam bij signalen van het lichaamsvel welke betrekking hebben op emotionele problemen, EMF vervuiling, problemen met de spijsvertering, vrouwelijke hormoonproblemen en algemene spanningen.


Lees meer

Meditation & yoga

Meditatie en yoga dienen het lichaam en de geest met het komen tot een verbinding met jezelf en het focussen in het moment. Om mentaal helder te worden en diepere inzichten in jezelf te vinden. De Meditatie / Yoga bundel is gemaakt om extra ondersteuning en verdieping te bieden tijdens de beoefening van meditatie en/of yoga.

Lees meer

Energy

De programma’s in de energy bundel zijn zorgvuldig gemaakt om zowel emotionele als mentale energie te ondersteunen. Ondek welke voor jou het meest bedraagt!


Lees meer

Discomfort

De Discomfort bundel is gemaakt om de gebruiker ondersteuning te bieden in het beheersen van acute of chronische gezondheidsproblemen. De 9 programma’s zijn geschikt voor verschillende gebieden van het lichaam.


Lees meer