Bioritme is de basis

De elektromagnetische velden die door de MiCellF worden uitgestuurd, zijn verdeeld over meerdere frequenties en ook verschillend van soort. Alpha- en Béta-golven werken bijvoorbeeld sterk op het brein. Ze geven enerzijds dat alerte en energieke gevoel, de focus om een complexe taak uit te voeren. Maar anderzijds zorgen ze er ook voor dat je gevoelens van irritatie, angst of boosheid kunt loslaten. Delta- en Thetagolven spelen een grote rol bij het slapen, vooral de diepe, droomloze slaap. Eigenlijk gaat het altijd om de harmonie, dat je lichaam snel reageert op signalen om actief te zijn, alerte.

Maar tegelijk kan een uitgebalanceerd lichaam goed tot rust komen, herstellen en ontspannen. In die balans, is je lichaam in staat alles optimaal te volbrengen in je lichaam: het aanmaken van hormonen, het verteren van je voedsel, het afvoeren van afvalstoffen en het uitschakelen van ongewenste indringers. Wellicht ben je hier gekomen nadat je onze test had ingevuld hoe het zat met het niveau van je neurotransmitters. Omdat die relatief snel voelbare symptomen geven als ze uit balans raken, is dat een teken dat er binnenin je lijf meer processen zijn die niet optimaal verlopen

PEMF werkt met frequenties

Er zijn meer dan 10.000 wetenschappelijke artikelen over magnetobiologie en de toepassing van PEMF. Van PEMF-apparaten en behandelingen is aangetoond dat ze een zeer veilige therapeutische methode zijn ter ondersteuning voor een verscheidenheid aan klachten, zoals bijvoorbeeld pijnverlichting en slapen. De MiCellF zendt PEMF signalen uit in het zeer laag frequentiebereik dat bij zowel mensen als dieren zien als een hersengolf, die een opdracht geeft aan het lichaam om iets te doen of te herstellen.

Interessant is dat deze hersengolven ook worden aangetroffen in het bindweefsel van het hele organisme. Omdat deze velden zich door het hele organisme verspreiden, zullen ze elke cel bereiken en beïnvloeden. Je lichaam herkent de frequenties en weet perfect hoe hiermee om te gaan: dat is de basis van die ondersteuning die MiCellF geeft

Absoluut veilig

Werkt op oerfrequenties

100% stralingsvrij

Schumann slechts één onderdeel

Er zijn meer dan 10.000 wetenschappelijke artikelen over magnetobiologie en de toepassing van PEMF. PEMF bestaat namelijk al veel langer en is ook bekend als de ‘Schuman-frequentie’. Dit is de aarde-frequentie, echt de basis van alles. Nou zou het geweldig zijn als we met alleen die ene frequentie álles zouden oplossen.

Maar dáár is het menselijk lichaam, en de moderne maatschappij, dan toch net te complex voor.

Schumann heeft er decennia over gedaan om erkenning voor zijn frequentie te krijgen. Wij hebben op zijn basis een enorme versnelling kunnen maken om veel gerichter met een veel groter bereik aan frequenties het lichaam te ondersteunen.
Internationaal kon je dus ook al langer een PEMF-device kopen met de Schuman-frequentie. Onze MiCellF is de eerste draagbare device en kan op dit moment 21 programma’s ondersteunen… en we ontwikkelen nog altijd door.

Eigenlijk kom je gewoon in harmonie met je natuurlijke ritme. En als je daarvan afraakt… wijst MiCellF de weg terug naar de goede frequentie

In gewoon Nederlands

Maar ook dat bioritme is weer terug te voeren op een diepere laag, op kwantum fysica en oerkrachten die ervoor zorgen dat eb en vloed ontstaan en seizoenen elkaar afwisselen. Niet zo gek dat datzelfde Circadiaanse Ritme ons lichaam aanstuurt…. Maar het steeds moeilijker krijgt omdat ons lichaam in de deze maatschappij is blootgesteld aan zoveel andere prikkels en signalen. 

Veelgestelde vragen

MiCellF stuurt dus iets door je lichaam. Is dat dan geen straling?

Nee. Onze basis is de PEMF, die een harmonieuze trilling geeft die je niet voelt, maar waar je onderbewustzijn graag op afstemt omdat het jouw natuurlijke balans is. Je kunt het zien als een reminder aan je lichaam om op de goede golflengte (frequentie) te blijven zitten.

Hoe kan het dat MiCellF voor zoveel klachten tegelijk werkt?

Dat doet het inderdaad, maar niet alles tegelijkertijd. Als je MiCellF koopt voor je balans, welzijn en slaapproblemen, staan er 3 bundels geactiveerd: Care, Meditation en Immunity. Samen omvatten die 21 verschillende programma’s die om de beurt werken… als je dat instelt. Welke je laat werken en op wat voor moment, dat stel je zelf in. Een programma start en stopt dan automatisch, ze duren gemiddeld 15 minuten.

Hoe vaak moet je opnieuw instellen?

MiCellF heeft een universeel achtergrondprogramma dat automatisch 3 weken loopt. Zelfs als je verder niks activeert, zal dit programma je Circadiaanse bioritme ondersteunen. Het programma scant de eerste keer jouw waarden, die dienen als ‘nulmeting’. Deze nulmeting zul je om je drie weken herhalen zodat de frequenties altijd gericht zijn op de disorder in jouw balans van dit moment… en als het goed is, worden die afwijkingen steeds kleiner en voel je je steeds beter.

Hoe weet MiCellF wat jouw lichaam mist?

Met twee quartz oscillatoren meten we de zwakste meridiaan velden in jouw lijf. Daarop zullen de frequenties zich dus via het achtergrondprogramma als eerste richten, om die te ondersteunen in het herstel. Je kunt dit wekelijks of eens per drie weken opnieuw meten en instellen.

Hoe vaak moet je MiCellF opladen?

De batterij gaat ongeveer drie weken mee. Het duurt ongeveer zes uur om een volledig lege batterij op te laden. Met de bijgeleverde USB-C-kabel kun je het device snel weer volledig opladen. Dat is ook ongeveer het moment om het device weer opnieuw het achtergrondprogramma te laten opstarten, wat begint met een korte scan van de waarden van jouw lichaam op dit moment (personaliseren). De eerstkomende drie weken is dat dan weer je nulmeting.

Moet je MiCellF dag en nacht dragen?

Kan wel, hoeft niet. Sommige vrouwen dragen het device onzichtbaar in hun bh. MiCellF past ook prima in je broekzak. Of je stopt haar onder je hoofdkussen als je gaat slapen. Het gros van onze klanten draagt haar toch vaak als halssieraad, omdat het je daar ook zichtbaar herinnert aan het feit dat je actief wordt ondersteund in je vitaliteit en welzijn.

Moet je hierin geloven?

Nee, zo werkt het niet. De frequenties die worden verstuurd, dragen sowieso harmonieuze informatie naar jouw cellen en je lichaam zal zich daar graag mee voeden. Het is wel zo, dat als jij je lichaam enorm blijft belasten met ongezonde voeding, hoge blootstelling aan allerlei vervuiling via je voeding, water, de lucht en op emotioneel vlak, de goede informatie slechts een druppel op de gloeiende plaat is en je dus weinig merkt. Een gezonde leefstijl draagt altijd bij aan je vitaliteit. Ondersteuning daarin is zeker in de moderne maatschappij momenteel zeker geen overdreven luxe.

Helpt MiCellF ook tegen pijn?

Laten we helder zijn: bij ziekte of zware klachten ga je naar de dokter of de specialist. Maar… Als jij weet dat jouw lichaam en geest het zwaar hebben door alles wat er met je gebeurt, of als je merkt dat klachten steeds op andere manieren aan de oppervlakte komen ten teken dat er dieper liggende oorzaken meespelen… dán kun je ervoor kiezen om je lichaam te ondersteunen met frequenties. Als je moe en uitgeput bent, weet je dat je minder goed kunt omgaan met pijn, dat herkent iedereen. Dus als jij je lichaam kunt ondersteunen om zich beter te voelen, minder overprikkeld te zijn, kan het wel zijn dat je minder pijn ervaart. En ja, er zijn ook mensen die morfine slikken en hun dosis morfine enorm naar beneden konden bijstellen. Dat kunnen wij echter vooraf niet beloven en dat doen we ook niet.

Mijn fysiotherapeut werkt met PEMF, is dat hetzelfde?

De basis is hetzelfde. PEMF is Pulserend energetisch Magneetveld Therapie die beschadigde cellen stimuleert om te vernieuwen. Ook de fysiotherapeut kan er geen botbreuken mee genezen, maar gebruikt het als ondersteuning in een sneller herstel en bij bevordering van de revalidatie. Het is dan ook geen toeval als je fysiotherapeut je aanraadt om MiCellF aan te schaffen als je regelmatig langs komt of als oude klachten steeds blijven terugkeren. Ook voor honden en paarden wordt het toegepast.

‘En het allerfijnste: MiCellF werkt altijd, ook als jij vergeet te mediteren of niet nóg een taak op je lijstje wilt hebben’


Kies voor MiCellF


Lees meer