Bewustzijn, wetenschap en marketing verbonden in
één team

Emrik Suichies

Ontmoet Emrik Suichies. Chief Inspirator van MiCellF. Hij transformeerde van fysio- manueel therapeut naar de Integrale Geneeskunde via zijn eigen praktijk voor natuurgeneeskunde, orthomoleculaire voeding, osteopathie, Smart DNA onderzoek, Yin Yoga en Meditatie. Traint nog steeds collega-therapeuten in de mogelijkheden van extra lage frequenties en lanceerde zes jaar geleden het eerste PEMF-device genaamd RED health. Hij is oprichter van het New Health Centre in Sneek, getrouwd met Catharina van Bemmel en vader van zes kinderen. Hij verbindt zijn hart met al dat is en met MiCellF.


Dr. Rainer Viehweger

En dan dr. Rainer Viehweger, met wie Emrik Suichies al meer dan tien jaar samenwerkt. Rainer is de auteur van het boek “Understanding the Universe through Global Scaling”. Als orthopedisch chirurg was Rainer altijd al geïnteresseerd in het vinden van betere behandelingsopties voor chronische spier-skeletpijnsyndromen, wat hem al vroeg in zijn carrière in staat stelde om via verschillende wegen de oorzaken te bekijken. Hij bestudeerde en paste veel toe uit de acupunctuur, elektromagnetische vitale veldtherapieën, Psychosomatica Energetica, myofasciale therapieën zoals trigger-shockwave-therapie, Scenar, NES en miHealth, Frequency Specific Microcurrent en nog vele andere geneeswijzen. Rainer ziet het menselijk lichaam als een zeer complex systeem van staande lichtgolven georganiseerd in een fractale elektromagnetisch en informatieveld. Rainer is altijd toegewijd gebleven aan het toepassen van de global scaling-theorie en het interscalaire wereldbeeld en is hoofd van ons wetenschappelijke team geworden in ons bedrijf MiCellF.

Fokke Jan van Ommen

De man van de actie, ondersteunt met zijn IT-kennis en business development skills in het tot stand komen van prachtige eindproducten. Door zijn intrinsieke drive dat alles mogelijk is in deze wereld, is MiCellF One niet alleen een prachtig device geworden maar werkt de software ook zodanig dat deze constant verder geoptimaliseerd wordt. Het liefst verbindt Fokke Jan alles met elkaar en maakt hij processen stap voor stap eenvoudiger. Zijn overtuiging dat er meer is dan wij zien en dat trillingen een belangrijk onderdeel van ons leven uitmaken, maakt dat MiCellF een belangrijk onderdeel is geworden binnen zijn leven en gezin.


AnneMeijs Schuurman

Onontkoombaar het gezicht geworden van MiCellF, omdat ze zo’n MiCellF-lover was dat ze vrouwen in haar praktijk voor hypnotherapie en haar yogalessen óók fan maakte, toen niemand MiCellF nog kende. AnneMeijs zorgt voor de vrouwelijke, zachte energie binnen het gezelschap en is de creatieveling van het team. AnneMeijs is sprekend voorbeeld van hoe je een leven met je gezin voorop, combineert met terugkeren naar de rust in jezelf, om vanuit hier liefdevol te zorgen voor jezelf, je naasten en de wereld. Opvallend: alles wat ze liefdevol en vol enthousiasme uitdraagt, heeft ze zelf beleefd en doorleefd. Nu is dat de Zwangerschapscursus Zwanger (y)in verbinding, naast de communicatie en frontoffice van MiCellF. Ze leeft samen met Fokke Jan en als je foto’s ziet van vrolijke kinderen in de natuur? Dat zijn steevast Jesse en Lizzie! AnneMeijs kan niet zonder hen, maar ook niet zonder MiCellF.

Rienk Douwe Suichies

Rienk Douwe Suichies. Zoon van Emrik. Steenvast de eerste om te verkondigen dat al dat Yin en Yang gedoe niet aan hem besteed was. Hij was van de waterpolo, rugby en fitness. Trok door Australië.  Best wel bezig met de buitenkant: fit, slim en sociaal vaardig. Tot het moment kwam dat hij ontdekte dat er meer speelde. Signalen van zijn lichaam die hij eerder niet opmerkte. En al helemaal niet kon verstaan. Het pleit voor deze globetrotter dat hij Yin een kans gaf en zichzelf nu regelmatig op de mat plaatst… na werkdagen waarin hij vooral bezig is met de organisatorische kanten van YIN Sneek en de backoffice verzorgt voor MiCellF.

Wat ons verbindt

Wij geloven dat gezondheid meer is dan de afwezigheid van ziekte. Wij richten ons op het diepere systeem waarin het circadiaans ritme een hoofdrol speelt voor het gezond houden van lichaam en geest. Het biologische ritme is onlosmakelijk verbonden met dat waar de Duitse natuurkundige professor W.O. Schumann in 1952 zijn voorspelling in maakte en het bestaan ervan later bevestigd werd. De frequentie van 7,83 Hz wordt sindsdien gelinkt aan diverse bevindingen op het gebied van gezondheid en vitaliteit. Sinds 2017 zijn wij bezig om te kijken hoe we méér van zulke draaggolven vol goede signalen en fijne emoties in verbinding kunnen brengen met het onderbewustzijn. Dat bleek uiteindelijk mogelijk, omdat je lichaam een ingenieus systeem heeft dat de hele dag zelf op zoek is naar die harmonie. Het enige wat wij hoeven doen… is het uit te sturen… in trillingen die jij niet opmerkt…. Maar waar je lichaam, je hormonen en je organen dankbaar op aansluiten om een diepe harmonie in stand te houden. Die harmonie is je echte weerstand, omdat het al die processen optimaliseert die jouw immuniteit in stand houden en jouw lichaam op het rechte pad houden.