MiCellF. Een sieraad met superpower.

Micellf is een PEMF-device die je als sieraad om je hals hangt. Ongemerkt stuurt het device lage harmonische frequenties uit die je niet hoort, maar die jouw lichaam herkent als signalen om in balans te blijven. Alsof je lijf zich continue even spiegelt aan de harmonie van de natuur, terwijl je een onderbewuste een constante flow van blije foto’s en rustgevende stofjes opmerkt… zonder dat je er zelf iets aan hoeft te doen!


Kies voor MiCellF


Lees meer

24/7 instelbaar via app

Oerkracht in een hightech jasje

60 dagen risicovrij ervaren

Dit device is voor jou als je je bewust bent van het feit dat er zoveel meer is in het Universum dan de haastige wereld waarin wij leven. Je maakt je eigen keuzes. Je eet gezond, beweegt genoeg en je doet aan yoga of je mediteert… misschien wel steeds meer en steeds vaker.

En toch lukt het je niet.

Het lukt je niet om zo vitaal te zijn als je zou willen. Het lukt je niet om helemaal van die vage klachten af te komen. Ze nemen wel af… maar ze komen ook weer terug. Vreselijk frustrerend, want je doet er juist al zoveel aan…. Herkenbaar?

Wat je zou willen…

Is echte weerstand van binnenuit. Een dusdanige balans dat je lichaam en mind veerkrachtig zijn als een tennisbal… ondanks alle ruis, prikkels en vervuiling die op ons afkomen. Eigenlijk niet eens zozeer voor jezelf… maar als je erover nadenkt, wil je vooral graag fit en gezond zijn om er voor je gezin te kunnen zijn, je kinderen, je partner, je ouders en vrienden die je nodig hebben


“MiCellF stuurt frequenties als stroompjes fijne muzieknoten die jouw ziel binnen dartelen en je lichaam gerust stellen. Als dia’s vol blije beelden die je brein gelukkig maken. Je voelt het niet, je mérkt het wel”

Wij slapen beter en rustiger sinds we MiCellF dragen. Op de biologische tandartspraktijk gebruiken we het programma Calm, waardoor angstige patiënten meer rust ervaren tijdens de behandeling.

Jessica en Désirée
Tandarts
De MiCellF helpt me om sneller op mezelf af te stemmen. Mijn eigen veld, zodat ik weer helemaal vanuit mij kan afstemmen op de ander.

Noor
Osteopaat

Wat je zou willen…

Maar ook dat bioritme is weer terug te voeren op een diepere laag, op kwantum fysica en oerkrachten die ervoor zorgen dat eb en vloed ontstaan en seizoenen elkaar afwisselen. Niet zo gek dat datzelfde Circadiaanse Ritme ons lichaam aanstuurt…. Maar het steeds moeilijker krijgt omdat ons lichaam in de deze maatschappij is blootgesteld aan zoveel andere prikkels en signalen. 

Hoe het precies werkt…

Dat is zóveel om uit te leggen dat we er een Video Masterclass van hebben gemaakt. Die kun je hier bekijken, als je wilt.

https://www.youtube.com/watch?v=O3ErhYw0qiA

Wat je nu alvast wilt weten over de MiCellF.

24 uur per dag dragen

Het is een draagbare device die je 24 uur per dag kunt dragen… om je nek of gewoon in je zak.

Kies je eigen prioriteit

Je kiest zelf voor één van de 9 thema’s waar je prioriteit aan wilt geven, bijvoorbeeld beter slapen, meer energie, peak performance of minder pijn..

Prijs

Prijs per stuk € 499,-, voordeliger in gezinspack.

Personalisatie

Na activering scant hij je lichaam op 316 waardes, waarna hij dus echt persoonlijk kan bijsturen.

Geautomatiseerd

Je lichaam zal onmerkbaar en automatisch afstemmen op de harmonieuze frequenties, je voelt dus niks, je merkt alleen het resultaat.

Community

Incl. inspiratiemails na aankoop en toegang tot onze community voor al je vragen.

‘En het allerfijnste: MiCellF werkt altijd, ook als jij vergeet te mediteren of niet nóg een taak op je lijstje wilt hebben’


Kies voor MiCellF


Lees meer