Testimonials

Wij slapen beter en rustiger sinds we MiCellF dragen. Op de biologische tandartspraktijk gebruiken we het programma Calm, waardoor angstige patiënten meer rust ervaren tijdens de behandeling.

Jessica en Désirée
Tandarts
Wanneer ik het Sleep boostprogramma gebruik voordat ik ga slapen, is het bijna onmogelijk om nog even een boekje te lezen.

Frank, Laren
Directeur
Sinds de ondersteuning van MiCellF gebruik ik geen tot zeer weinig melatonine supplementen. Ik vind het fijn om MiCellF Kids te gebruiken. Vooral het programma Calm en Sleep vallen bij mij in de smaak.

Amarins, Drachten
Kind
Ik werk in een ziekenhuis in onregelmatige diensten. Sinds het gebruik van MiCellF heb ik het gevoel dat ik sneller herstel van deze onregelmatige tijden en meer rust kan pakken. MiCellF beïnvloedt mijn kwaliteit van leven positief

Emma
Zorgmedewerker
Met meer dan 20 jaar praktijkervaring en scholing in gezondheidswetenschap, orthomoleculaire geneeskunde en Psycho-Neuro-Immunologie, weet ik welke therapeutische interventies werkelijk meetbaar resultaat geven in tijden van kritische herstelprocessen. Ik heb meermaals op internationale congressen gesproken waar ook top quantum fysici spraken. Door deze contacten was mijn interesse voor MiCellF al vanaf de lancering gewekt.In de zomer van 2020 had ik een zwaar ongeluk met traumatic brain injury als gevolg. Ik maak vanwege mijn beroep daarvoor dagelijks gebruik van tal van micronutriënten en zorg voor allerlei vormen van neurotraining. De noodzaak voor herstel na mijn ongeval heeft voor mij de waarde en werking van de MiCellF opnieuw benadrukt. Ik ben een fan!

Dirk Zoutewelle
Directeur CellCare
Al een tijdje word ik ondersteund door MiCellF. Dit ‘sieraad’ om mijn nek is van grote waarde voor mij, omdat ik 24 uur per dag word geholpen in mijn herstel. Dat kon ik wel gebruiken, vooral toen ik nog volop topsporter was. De fysieke en mentale stress heeft altijd zo zijn uitwerking gehad, maar met MiCellF merk ik dat ik er sneller weer ‘ben’. Ook zette ik de aparte programma’s in om me hier en daar wat extra te ondersteunen. Bijvoorbeeld bij kleine ongemakken, pijn, of tijdens het reizen. Nu helpt MiCellF me ook om rustiger te worden zodat ik beter in slaap val. Ik maak dan gebruik van de voorgeprogrammeerde programma’s, Calm en Sleep. Het is heel fijn om hierop te kunnen vertrouwen

Yvonne Nauta
Ex-topschaatser
Uitgekiende pakketjes van combinatie programma’s, die ik heb samengesteld via de simpel te bedienen App, draaien op gezette tijden gedurende de dag en ondersteunen mij in mijn jarenlange vraag om af te komen van pijn in mijn buik. Daarnaast zet ik MiCellF in bij kleine pijntjes, overbelasting van spieren of pezen of op momenten dat ik net wat meer rust in mijn lijf wil hebben.

Jan Willem, Utrecht
Ik gebruik MiCellF veel! Ik kan niet altijd precies aangeven wat het doet, maar dat het voor mij werkt is voor mij meer een ‘weten’ dan een ‘voelen’. Trouwens, eergisteren pijn in mijn nek, het programma ‘neck’ gebruikt uit de bundel ‘Discomfort’ en de pijn in mijn nek verdween.
De begeleiding is prima, alle lof!
Ik ben blij met MiCellF, dankbaar voor deze fijne ‘helper’, die zeker in de huidige tijd echt meehelpt om je eigen trilling te verhogen en hoog te houden.

Margraath, Joure
Sjamaan
De MiCellF helpt me om sneller op mezelf af te stemmen. Mijn eigen veld, zodat ik weer helemaal vanuit mij kan afstemmen op de ander.

Noor
Osteopaat
2 jaar lang heb ik een peesontsteking in mijn pols gehad en de afspraak voor een operatie had ik al gemaakt. Na 3 maanden het Ease programma te hebben gebruikt was opereren niet meer nodig.

Lies de Groot