Toont alle 5 resultaten

 • Discomfort bundel

  99.00

  We hebben een reeks van programma’s samengesteld die het zelfherstellend vermogen van het lichaam kunnen ondersteunen in de eigen capaciteiten om het gevoel van pijn in acute of chronische toestanden te beïnvloeden op verschillende gebieden in het lichaam. We hebben de boost programma’s van een naam voorzien zodat er verbinding kan worden gemaakt met dat wat de gebruiker het meest aanspreekt. Of anders gezegd; waar iemand zich het meest mee verbonden voelt.

 • Energy bundel

  99.00

  De programma’s in deze bundel zijn zorgvuldig ontworpen om vele aspecten van wat we onder energie verstaan beschikbaar te maken om te ontvangen. Deze boost programma’s zijn als ondersteuning voor het fysieke lichaam met inbegrip van ondersteuning bij het verwerven van emotionele en mentale energie. De gebruiker van MicellF kan ze allemaal uitproberen en er zo achter komen welke van de programma’s het meest gunstig is in de verschillende situaties van het leven.

 • Immunity bundel

  99.00

  Immuniteit kun je ook zien als een vorm van neutraliteit in ons lichaam. Hetgeen voorbij komt kan je niet meer deren of schaden. Je blijft neutraal aanwezig. De optimale functie van het immuunsysteem is afhankelijk van een aantal belangrijke factoren. Veel van deze factoren zijn gerelateerd aan onze leefstijl gewoonten. Somminge factoren zijn gerelateerd aan hoe om te gaan met spanningen als gevolg van diepe emotionele of gevoelsmatige problemen. Deze groep van boost programma’s is ontworpen om ondersteuning te geven in het zelfherstellend vermogen van het lichaam bij signalen van het lichaamsveld welke betrekking hebben op emotionele problemen, EMF (vervuiling en straling), problemen met de spijsvertering, vrouwelijke hormoonproblemen en algemene spanningen.

 • Meditation and Yoga bundel

  99.00

  De programma’s in deze bundel zijn zorgvuldig ontworpen om vele aspecten van wat we onder energie verstaan beschikbaar te maken om te ontvangen. Deze boost programma’s zijn als ondersteuning voor het fysieke lichaam met inbegrip van ondersteuning bij het verwerven van emotionele en mentale energie. De gebruiker van MicellF kan ze allemaal uitproberen en er…

 • MiCellF One

  499.00
  • Lichtgewicht en slijtvast kunststof
  • Inclusief lederen koord
  • Stootvast en waterresistent

  De MiCellF One is hét device voor de ondersteuning van jouw bioritme. Standaard geleverd met rundlederen koord in luxe bewaardoos. Eenvoudig te koppelen aan de gratis MiCellF app uit de Appstore. Inclusief bundel CARE met 9 (!) programma’s die je helpen in het dagelijks leven.